av Jamel Rake | april 29, 2010  

VM i idioti

IKKE FIN NOK: Ashley Cole vurderte andre alternativ som bedre enn kona Cheryl. God jul.

IKKE FIN NOK: Ashley Cole vurderte andre alternativ som bedre enn kona Cheryl. God jul.

I begynnelsen av april kom nyheten om at Ashley Cole rekker fotball-VM i Sør-Afrika. VM i idioti har Cole imidlertid vunnet for lenge siden, og jeg håper han får med seg torsdagens kåring av verdens best kledde kvinne, eks-kona Cheryl. For the record; hun er også verdens vakreste per 29/4.

Så hva er det egentlig med kjente mennesker og utroskap?

Tiger Woods, John Terry og nevnte Cole har i 2010 alle blitt tatt med buksene ganske langt nede – for å nevne noen. Alle med koner som flere enn meg kunne tenkt seg å dele en flaske hvitvin med. I tillegg må vi slenge med  Jonas Bergström, som tydeligvis mente at prinsesse Madeleine ikke hadde nok å tilby ham.

Det er noen få utvalgte – tenk på alle dem som ikke når spaltene en gang. I norsk presse har vi for vane å ikke omtale slikt. Det tror jeg noen og én skal være glad for. Dette skjer – selvsagt – også i norsk kultur – og idrettsliv.  Men som VGs ansvarlige redaktør skriver; grensene for privatlivets fred går ved beltestedet.

Så hvorfor har noen kjente mennesker en lei tendens til å havne i feil seng?  Jeg forstår at tilgangen på godene må ha noe med saken og gjøre. For når du kan få det du vil, stort sett når du vil – da vil noen og enhver falle for fristelsen.

Ifølge VG-spaltist Kristin Spitznogle antar man at av 70 prosent av langvarige forhold rammes av utroskap før eller senere.  Noen av de vanligste årsakene er:
- Har-jeg-fortsatt-draget-affæren
- Midtlivskrise-affæren
- En-skulder-å-gråte-på-affæren

Jeg tviler på at idrettskjendiser i sin beste alder rammes av noen av disse. Mitt råd er: Dropp langvarige forhold, og sats på alternative løsninger.

Hva mener du?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Går for alternative løsninger ja. Langvarige forhold fører sjelden noe godt med seg i lengden. Det blir en hvilepute og man blir tatt for gitt. Så skal den ene (Les: MEG) holde liv i en døende elefant som knapt kan puste selv. Det sier seg at det blir for slitsomt i lengden.

Så hvis et par skal satse på langvarig forhold må de begge to være innstilt på å yte litt og være kul med den andre.

Og kunne ikke han der Jonas-kisen ha knulla ei dame som var FIN i det minste når han var ute med slangen???

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jamen, altså – når man er en fotballstjerne, eller hvilken som helst “stjerne” så skjønner jeg godt at mange faller for fristelsen når man får så fine tilbud.

Ta f.eks Cole: tenk om han hadde opplevd å bli skadet i ung alder, og aldri være i nærheten av hva han er nå. Da sier det seg selv at han benytter sjangsen til å mingle med så mange damer han måtte ønske. Han utnytter sitasjonen, og det skjønner jeg veldig godt. Cole og henholdsvis Woods er jo ikke de peneste kjøttbeina på jorden, men har mye penger, stor berømmelse, og – bare et liv å leve. Lev det fullt ut, gutter. Stå på.

PS: Jævlig dårlig til å formulere meg, men håper dere skjønner hva jeg mener.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00